ACTIVITEITEN

Revoke organiseert een aantal keren per jaar bijeenkomsten. Als het mogelijk is wordt van de lezing een opname gemaakt. Daarnaast vindt onder het tabblad 'Lezingen' korte verslagen van deze middag. De opnames zijn kostenloos via het bestelformulier onderaan deze pagina op te vragen.

IN DE SPREEKKAMER VAN DE GYNAECOLOOG

Op 13 april 2013 heeft Gatske Nieuwenhuysen voor ons een presentatie verzorgt over het onderwerp ‘In de spreekkamer van de gynaecoloog’. Gatske Nieuwenhuysen is Gynaecoloog i.o. aan het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Deze middag heeft ze zich vooral gericht op welke vragen er o.a. zullen worden gesteld door de huisarts en de gynaecoloog als een echtpaar de stap neemt om na het uitblijven van een zwagerschap naar de huisarts te gaan. Daarnaast heeft ze ook de medisch mogelijkheden belicht zoals o.a. IUI (Intra-Uteriene Inseminatie), IVF (In Vitro Fertilisatie) en ICSI (IntraCytoplasmatische Sperma Injectie).

Voor een uitgebreider verslag verwijzen wij u graag door naar de Infoke van september/oktober 2013. Het is ook mogelijk om een opname van deze lezing te bestellen via onderstaand bestel formulier

 

 

 

 

infoke nieuwsbriefVia het onderstaande formulier kunt u de lezing opvragen.

(Niet van alle lezingen is een opname beschikbaar)

Scroll naar boven