ACTIVITEITEN

Revoke organiseert een aantal keren per jaar bijeenkomsten. Op deze bijeenkomsten zijn alle echtparen welkom die tot op dat moment een onvervulde kinderwens hebben. Daarnaast organiseren wij één keer in de twee jaar een bijeenkomst die voor iedereen toegankelijk is. Dan kunt u denken aan ambtsdragers, familie en natuurlijk u als kinderloos echtpaar. De bijeenkomsten kunnen ertoe bijdragen dat contacten met andere kinderloze echtparen gelegd worden.

 

Alle leden van Revoke worden uitgenodigd voor een informeel uitje op zaterdag 11 juni 2022. 

Vanwege het 25-jarig jubileum wordt dit jubileumuitje georganiseerd. Tijdens een gezellig samenzijn kunnen we elkaar spreken/ontmoeten en er is een activiteit: (indoor mini)boerengolf en/of kaas- en botermuseum. Daarna gaan we genieten van een warm- en koud buffet inclusief een Bourgondisch dessert. De planning voor deze middag ziet er als volgt uit:

  • 15.00 uur ontvangst
  • 16.00 uur activiteit
  • 18.00 uur warm- en koud buffet
  • 21.00 uur afsluiting

U bent D.V. zaterdag 11 juni 2022 van harte welkom bij Boerderij de Weistaar, Rottegatsteeg 6 in Maarsbergen.

De eigen bijdrage voor dit jubileumuitje is € 39,50 per persoon inclusief drie consumptiemunten voor koffie/thee/fris die u bij het buffet kunt gebruiken. Heeft u zin om te komen? Meld u dan voor D.V. 27 mei 2022 aan via het onderstaande formulier. Eventuele dieetwensen kunt u hier ook aangeven. Een betaalverzoek ontvangt u enkele weken voor het uitje van de penningmeester.

Aanmeldformulier jubileumuitje

There is no form selected or the form was deleted.

 

 

Scroll naar boven