JUBILEUMBOEK

 

Revoke herdenkt dit jaar haar 25-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan wordt ons jubileumboek ‘Wijs ons Uw wegen’ uitgegeven.
Tijdens onze jubileumbijeenkomst D.V. 24 september 2022 zal het boek gepresenteerd worden.

Inhoud

De inhoud van dit boek bevat meditaties en verschillende bijdragen over de fasen in het leven van kinderloze echtparen, afgewisseld met Bijbelstudies, korte overdenkingen, Bijbelteksten en natuurfoto’s. Diverse auteurs uit onze achterban hebben hieraan meegewerkt.
Een mooi kleurrijk gebonden boek, geschikt voor eigen gebruik of om te geven als geschenk aan familieleden, vrienden of gemeenteleden.

Inhoudsopgave

Bent u benieuwd naar de inhoud van het boek?
Bekijk hier de inhoudsopgave van het jubileumboek.

Intekenen

Wij geven u de gelegenheid om vooraf in te tekenen op dit boek tot uiterlijk D.V. 30 juni ‘22. De verwachte verkoopprijs is € 13,95. Bij afname van meerdere exemplaren bieden wij u korting aan:
- vanaf 10 stuks 5% korting
- vanaf 30 stuks 10% korting
De verzendkosten zijn per bestelling € 5,00, vanaf twee boeken is de verzending gratis. Voorafgaand aan de levering van het boek ontvangt u een betaalverzoek per email. Is het voor u niet mogelijk om een email te ontvangen, dan kunt u uw bestelling telefonisch plaatsen via 0318 - 45 65 87.

Intekenformulier jubileumboek